Elk van deze toestellen heeft een grote positieve invloed gebracht in ons leven. Het is uit enthousiasme en vraag van vrienden dat we met de jaren kleinschalig verdeler zijn geworden. En vanuit ditzelfde enthousiasme bieden we deze toestellen aan. Het zijn stuk voor stuk top-toestellen in hun markt, met ijzersterke garanties en bovenal schitterend resultaat.

Met deze website hebben wij niet het doel een grote webwinkel uit te bouwen. We bieden in elke rubriek maar 1 toestel aan, eenvoudigweg omdat het volgens onze persoonlijke ervaring de betere keuze is.

We bieden ze aan de laagste marktprijs aan en bezorgen elk toestel aan een minieme verzendprijs, zonder extra kosten. Dit doen we omdat we hier vol van zijn en mensen heel graag ondersteunen in het bouwen aan een stralende gezondheid.

Momenteel werken we aan verschillende recepten en idee├źngidsen, waarvan je de eerste spoedig op deze website zal kunnen downloaden. Indien je hiervan graag op de hoogte blijft schrijf je je best in voor de Stralende Gezondheid Nieuwsbrief.

Hieronder kan je een overzicht vinden en zo verder de website verkennen.

Hartelijke groet,
Griet en Roel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search